Blomsterkort

Blomsterkort är alltid en populär gåva, som är ett mycket bra alternativ för dig som inte riktigt vet vad du ska köpa. Det kan ges som bröllopsgåva eller födelsedagspresent. Vidare är Blomsterkort något som passar utmärkt för dig som ska ordna med priser till ett lotteri.

Blomsterkort är också ett bra sätt för en chef att visa tacksamhet mot sina anställda, och kan också ses som en belöning när den anställde har gjort en bra insats. Förutom det kan det vara lämpligt att skicka en uppmuntrande Blomsterkort till någon i organisationen som råkat ut för en olycka, eller är långtidssjukskriven. Blomsterkort är också ett effektivt sätt för ett företag att kommunicera med sina kunder.

Dels kan Blomsterkort vara en gåva till lojala kunder, dels kan det vara ett sätt att be om ursäkt i samband med en reklamering. Blommorna, som ofta intar en central plats i hemmet, exempelvis vid middagsbordet, påminner under hela sin livstid mottagen om givarens tacksamhet eller ursäkt.

Några tips

Innan du väljer att köpa Blomsterkort som present är det alltid en god idé att kontrollera var mottagen av gåvan har sin närmsta butik, där checken går att lösa in. Vanligt är att Euroflorist butiker har mycket bra hemsidor. Ta dig tid och kontrollera den aktuella butikens utbud för att se vad de kan erbjuda. Vanligt är att butikerna erbjuder diverse kreationer som ligger i olika prissegment. Således är det en god idé ifall dina Blomsterkort täcker in ett visst prissegment.

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service
Glänsande garderobsblomma
325kr - Köp nu!
En juvel av Oncidium orkidéer
450kr - Köp nu!
Orkidédröm i vitt
395kr - Köp nu!
Tropiska Calatheor
250kr - Köp nu!